Följ med på min resa!

Vem är jag?

Mitt namn är Andreas Odhage och jag är en helt vanlig medelsvensson, en Average Joe med andra ord!

Jag är ingen träningsfanatiker och jag älskar god mat, öl, vin och whiskey. Jag reser mycket i mitt arbete och vill spendera tid med familjen när jag är hemma.

Jag har gett mig själv i 40-årskris uppdraget att genomföra Ironman Kalmar innan jag är 41, dvs. om 1,5  år.

Vad som är viktigt för mig är vetskapen om att jag klarar mycket mer än vad jag tror. Att jag genomför. Att jag inte ger upp. Att jag fullföljer.

Sen har jag givetvis en hygienribba och ”drömtider”. Fast de är mer till för att motivera mig till träning. Så jag jagar inte minuter och sekunder på ett fanatiskt sätt.

Det är lika bra att erkänna direkt, jag är inte helt otränad och inte heller någon oerfaren löpare. Jag har genomfört ett gäng halvmaror, sprungit Lidingöloppet och ultramaran VikboVändan. De sistnämnda loppen gjorde ont! Men jag ska nog göra dem igen.

För den som ändå är intresserad av tider så brukar jag ligga på strax under 1 h 45 min på en halvmara och Lidingö gjorde jag på 2 h 53 min med kramp i benen de sista 4 km.

Men nu är det inte löpning jag ska göra, det är triathlon och av den värsta sorten. En Ironman!

Ni ska få följa med på min träningsresa där jag ska fortsätta att njuta av livets goda i form av mycket mat och goda drycker. Ett och annat recept, träningstips eller liknande dyker säkert upp i mina inlägg eller på Facebook/Instagram (@AverageJoe.se). Så följ mig även där.

Men framför allt är det här en träningsblogg av och för svenssons som inte vill lägga ner en förmögenhet på utrustning. Eller göra för stora avkall på familj, vänner, mat och dryck för att jaga sekunder.

Jag ska bevisa att en Ironman går att genomföra med god marginal ändå och en hel del andra lopp på vägen. Mind matters!!!

Välkommen med på min resa...